Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Club Penguin Forum
Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se!
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se!
Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1314 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više!
da to sam si i ja mislila...dosla sam do zelenog i izbaci me...i opet sam na bijelom...ostala sam u šoku...ispsovala sam sve po spisku ...i sutra dan mi je bilo normalno...
(PS: psovanje je pomoglo )
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
Jooj,došao sam do smeđeg i tako mi se neda sada igrati za crni jer sam čuo da samo memberi mogu dobiti kostim, samo oni mogu biti nevidljivi. Pa onda se i ne isplati baš puno osim da odeš u tu prostoriju i nosiš masku uokolo.
Just_me Super Član
Broj postova : 777 Status Člana : Godina : 29 Lokacija : Zagreb Ime pingvina : Sattve Datum Reg. : 04.07.2008 Bodovi : 5979 Ugled : 0
da...to se isto meni dogodilo...mislila sam da cu i ja moci biti nevidljiva...i dobila crni pojas...i vidim samo za membere...pa htijela sam nekoga ubiti u tom trenutku
Agent Vux Aktivko
Broj postova : 341 Status Člana : Godina : 30 Lokacija : Zagreb Ime pingvina : Agent Vux Datum Reg. : 01.10.2008 Bodovi : 5895 Ugled : 0
da...to se isto meni dogodilo...mislila sam da cu i ja moci biti nevidljiva...i dobila crni pojas...i vidim samo za membere...pa htijela sam nekoga ubiti u tom trenutku
hwala bogu jel sam ja preljen da mi se to dogodi...da se mucim za crni pojas i da onda je swe za membere osim maske i ulaska u neku glupu sobu ko ostale...
Killing-machine Početnik
Broj postova : 4 Status Člana : Lokacija : Zagreb Datum Reg. : 03.12.2008 Bodovi : 5832 Ugled : 0
nažalost kad bi barem sve bilo jednako i za membere i ne ali šta ćeš ko bi onda radio u club penguin-u ja sam na plavom pojasu još mi treba smeđi i crni
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
ah ta nepoštenja i varke igre.To s membershipom je pranje mozga djeci koja troše novce na internetske igre koje su besplatne a plaćaš da bi imao neku robu odnosno sliku na sebi. a što se tiče mene u c-j cu svako malo izgubim pa izgubim volju a računam da za crni pojas trebam barem 18 pobjeda
Znasvecko Profesionalac
Broj postova : 142 Status Člana : Lokacija : Knin, Croatia Ime pingvina : Znasvecko Datum Reg. : 19.06.2008 Bodovi : 5997 Ugled : 0
da moraš bit member da bi kupio odjelo i bio newidljiw i zabezweze se mucis do crnog pojasa da onda sam gledaš stwari za ninje zato kaj nisi member...to ej žalosno
TechnoFreak Moderator
Broj postova : 330 Status Člana : Lokacija : Slavonski Brod Datum Reg. : 04.05.2008 Bodovi : 6044 Ugled : 0
Osim takvih glupih pitanja koja se ne pitaju ja imam reći neš; ne znam koliko puta ali već sam jedno 20 borbi pobijedio ali ništa od crnog pojasa.Ima jedan tip(mislim da se zove rieebi22) koji je izgubio 2x od mene i onda je tri slijedeće igre izašao či je vido da je mene dobio. xD
Cb Hr Administrator
Broj postova : 1341 Status Člana : Lokacija : Rijeka Ime pingvina : CB HR Datum Reg. : 04.05.2008 Bodovi : 7305 Ugled : 21