Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Club Penguin Forum
Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se!
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se!
Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1314 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više!
Ja opet ne bi takva pitanja postavljao.Nego gle ovo! Izgubim od nekog tipa s crnim pojasom i prikaže se sensei,hvali opet on blablabla i da mi CRNI pojas!!!Idems e sad s njim malo zezat 5-6x da izgubim pa da sam konačno nakon 50 dana ninja.
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
Ha i ti si dva puta.Ja sma žrtvovao mnogo vremena da postignem cilj-ninja zvog srednje škole(gimnazija) ipa se i zaboravim za edit post.Ionako me nećete vidjeti od danas u 24h na forumu jer nesmijem na kompjuter zbog ocjena u školi.
mojsije Aktivko
Broj postova : 457 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : Zagreb Datum Reg. : 02.11.2008 Bodovi : 5866 Ugled : 3
...heh...Dunedain Cro znam kako ti je....ja nisam uopce mogla naci vremena za cp dok je bila skola....sada dok su praznici cu cesce ici.....barem se nadam.....
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
evo kolko pobjeda za koji pojas našo sam na disneyevoj stranici:
White Belt: 5 wins Yellow Belt:7 wins Orange Belt:9 wins Green Belt:11 wins Blue belt:13 wins Red Belt:15 wins Purple Belt:18 wins Brown Belt:19 wins Black Belt:20 wins
Dunedain Cro Super MOD
evo kolko pobjeda za koji pojas našo sam na disneyevoj stranici:
White Belt: 5 wins Yellow Belt:7 wins Orange Belt:9 wins Green Belt:11 wins Blue belt:13 wins Red Belt:15 wins Purple Belt:18 wins Brown Belt:19 wins Black Belt:20 wins
to sam i ja saznao ali svaki put kad sam dobio neki pojas sam na papirić pisao koliko moram još do slijedećeg.
dark nicesy Aktivko
Broj postova : 319 Status Člana : Godina : 114 Lokacija : Umag.Ahah (: Ime pingvina : dark nicesy Datum Reg. : 05.07.2008 Bodovi : 5987 Ugled : 0