(kvragu kaj svi mene)
Jedasn duuuuuuuuuuuuuuugacki
> Operator: "Pizza Hut. Mogu li dobiti Vaš... ">>>> Mušterija: "Dobar dan! Htio bih naručiti klopu za van.">>>> Operator: "Mogu li prvo dobiti Vaš OIB Gospodine?">>>> Mušterija: "Moj OIB, ah da, pričekajte malo, eh! Moj OsobniIdentifikacijski Broj je> 61020499981">>>> Operator: "Hvala Vam, Gospodine Marko. Vidim da živite u Ulicijablana 13> i Vaš telefonski broj je 332 971. Vaš broj na poslu je 301 243 i Vašbroj> mobitela je 095 301 2431 . S kojeg broja zovete Gospodine? ">>>> Mušterija: "Huh? Kod kuće sam. Od kuda Vam samo sveteinformacije?">>>> Operator: "Pa umreženi smo Gospodine.">>>> Mušterija: (začuđeno) "Oh, da, htio bih naručiti dvije velikeslavonske> pizze extra ljute...">>>> Operator: "Mislim da Vam to nije dobra ideja Gospodine.">>>> Mušterija: "Kako to mislite?">>>> Operator: "Gospodine, Vaši zdravstveni podaci upućuju na to daimate visok> krvni tlak i iznimno visoku razinu kolesterola. Polica dopunskogzdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik...">>>> Mušterija: "Pa što mi onda možete preporučiti?">>>> Operator: "Mogli biste probati našu bezmasnu soja-pizzu od soje.Siguran> sam da će Vam se svidjeti.">>>> Mušterija: "Zašto to mislite?">>>>Operator: "Pa, prošli tjedan ste u knjižnici podigli knjigu "Gurmanska jelaod soje". Zato sam Vam to predložio.">>>> Mušterija: "U redu, U redu. Dajte mi onda dvije jumbo soja-pizze. Ikoliko to košta?">>>> Operator: "To bi trebalo biti dosta za Vas, Vašu ženu i četverodjece.> Sve skupa, zajedno sa troškovima dostave je 115,00 kn.">>>> Mušterija: "Dat ću Vam broj svoje kreditne kartice.">>>> Operator: "Oprostite gospodine, ali bojim se da ćete to moratiplatiti> gotovinom. Prekoračili ste dopušteni iznos po kreditnim karticama.">>>> Mušterija: "Skoknut ću do bankomata i donijeti novac prije negoVaš> dostavljač stigne do mene.">>>> Operator: "Neće ni to ići gospodine! Imate prekoračenje i natekućem>računu.">>>> Mušterija: "Nema veze. Samo pošaljite pizze. Pripremit ću novac.KolikoVam > treba za dostavu?">>>> Operator: "Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta.> Gospodine, ako Vam se žuri možete doći do nas ali bit će Vam nezgodnovoziti pizze na motociklu.">>>> Mušterija: "Kako znate da vozim motocikl?">>>> Operator: "Ovdje stoji da kasnite s otplatom kredita za auto pa Vamga J** oduzela. Ali Vaš skuter je u potpunosti otplaćen pa sam samopretpostavio da ćete voziti njega.">>>> Mušterija: "@@#%/$@&?#!">>>> Operator: "Preporučio bih Vam da pazite što govorite Gospodine!Već imatedvije prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira 2002 i vikanja napolicajca 2008.">>>>Mušterija: (Bez riječi)>>>> Operator: "Želite li još nešto Gospodine?">>>> Mušterija: "Ne ništa više. Ali, nemojte zaboraviti dvije gratisCoca Cole- > piše u Vašem oglasu!">>>> Operator: "Oprostite gospodine ali naš oglas je ima klauzulu da nesmijemonuditi besplatnu Colu dijabetičarima!"