Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Club Penguin Forum
Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se!
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se!
Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1314 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više!
[b]Nemogu proci kviz. Dali netko zna odgovore na pitanja?
Bubalo1 Moderator
Broj postova : 324 Status Člana : Lokacija : Pingvin Klub Ime pingvina : Bubalo1 Datum Reg. : 03.12.2008 Bodovi : 6463 Ugled : 11
Naslov: Re: Tours 23.01.09 20:06
pa većini netreba tour, znaju sami gdje su
Cb Hr Administrator
Broj postova : 1341 Status Člana : Lokacija : Rijeka Ime pingvina : CB HR Datum Reg. : 04.05.2008 Bodovi : 7305 Ugled : 21
Naslov: Re: Tours 23.01.09 20:08
Quiz answers
Which color of puffle can catch fire? blue black √ green red
In what room can you find old copies of the Penguin times? book room boiler room √ Mine Coffee shop
Which of these rooms doesn’t have music playing in the back round? coffee shop dance club pizza shop pet shop √
How does the pink puffle play? 1) Blow bubbles 2) Skips with a skipping rope √ 3) Flies around wearing a propeller cap 4) Rolls a ball around
What item is always hidden in different place in the clothing catalog every month? the red scarf the green running shoes the Viking helmet √ the chef hat
How many sled racing tracks are there? 1) 2 2) 3 3) 4 √ 4) 6
Which room has a cuckoo clock? ski lodge √ pet shop pizza shop cave
How do you get a pin? buy it in the gift shop click on it throw a snowball at it walk on top of it √
Which of these rooms does NOT have a game in it? book room pet shop lodge attic beach √
What is the name of captain rockhoppers ship? The swift swimmer The voyager The icebreaker The Migrator √
What item is thrown out of the truck in the level 4 of bean counters? A candlestick A flower pot √ A brick A teapot
What day does the newspaper come out? Tuesday Thursday √ Saturday Sunday
What is the name of the big fish in ice fishing? Guppy Fluffy Mullet √ Blub
Which of these games has a shark in it? Jetpack adventure √ Cart surfer Mancala sled race
How many coins does it cost to buy a player card background? 20 50 60 √ 80
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
Naslov: Re: Tours 23.01.09 20:33
Postoji i problem da se nalaze uz tebe još neki vodiči i trbaš privući pažnju na sebe.Ja obično govorim za tajne,kako naći neke iteme,cheatove ili da sam frenda od Mima777 a nove naivčine padnu na to.A možeš se i dogovorit s nekim s foruma da te "prati" i govori "you are best tour guide" i onda će drugi za tobom.
Gexx Profesionalac
Broj postova : 242 Status Člana : Godina : 28 Lokacija : Hrvatsko zagorje-Stubičke Toplice Ime pingvina : Gexx Datum Reg. : 30.12.2008 Bodovi : 5824 Ugled : 0
Naslov: Re: Tours 24.01.09 20:39
a nitko večinom ne želi tour
Arlin97 VIP Član
Broj postova : 5277 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : soba 3327 Ime pingvina : Arlin97 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 10909 Ugled : 36
Naslov: Re: Tours 24.01.09 20:41
Ja sam osobno sama istrazivala..... Zato ti je bolje da recimo (ako si member)u casopisu kupis odijelo za neki posao,ja sam konobar!!!!
JosipM15 Srednjak
Broj postova : 57 Status Člana : Lokacija : Zagreb,Croatia Ime pingvina : JosipM15 Datum Reg. : 04.07.2008 Bodovi : 5982 Ugled : 0
Naslov: Re: Tours 25.01.09 9:30
Ti neces nista dobiti ako si dobar tour ali ..cuo sam poslali su mi na mail club penguin team da..ako se nekom jako svidim ima puno ljudi koji..ti znaju poslati one giftcardove..napise ime pingvina plati i posalje a giftcardovi su od najamnje 6 mj. membershipa =) ali tko je te srece..ja mislim kako su napisali da to neki ljudi ja mislim da su to oni npr..ako naletis na nekog od cp teama i predstavis mu dgdje je i obides s njim sve mozda ti posalje mala ..nada ali je ima.. =) Zelim vam Puno Srece :D!
Nikess2 Početnik
Broj postova : 15 Status Člana : Lokacija : Pozega Ime pingvina : Nikess2 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 5776 Ugled : 0
Naslov: Re: Tours 25.01.09 18:01
Just_me je napisao/la:
nista...samo onda imas tu kapu...kaj ce im tours kada vec svi znaju sve...fakat nemres nista...
Dali netko zna odgovore na pitanja? Ako netko zna neka mi napise. OK?
Dunedain Cro Super MOD
Broj postova : 525 Status Člana : Godina : 31 Lokacija : Baker Street Ime pingvina : Dunedain Cro Datum Reg. : 25.09.2008 Bodovi : 6099 Ugled : 1
Naslov: Re: Tours 25.01.09 18:10
Na zadnjoj stranici si ove teme a na prvoj su ti svi odgovori.Pogledaj.
Cb Hr Administrator
Broj postova : 1341 Status Člana : Lokacija : Rijeka Ime pingvina : CB HR Datum Reg. : 04.05.2008 Bodovi : 7305 Ugled : 21
Naslov: Re: Tours 25.01.09 18:19
Cb Hr je napisao/la:
Quiz answers
Which color of puffle can catch fire? blue black √ green red
In what room can you find old copies of the Penguin times? book room boiler room √ Mine Coffee shop
Which of these rooms doesn’t have music playing in the back round? coffee shop dance club pizza shop pet shop √
How does the pink puffle play? 1) Blow bubbles 2) Skips with a skipping rope √ 3) Flies around wearing a propeller cap 4) Rolls a ball around
What item is always hidden in different place in the clothing catalog every month? the red scarf the green running shoes the Viking helmet √ the chef hat
How many sled racing tracks are there? 1) 2 2) 3 3) 4 √ 4) 6
Which room has a cuckoo clock? ski lodge √ pet shop pizza shop cave
How do you get a pin? buy it in the gift shop click on it throw a snowball at it walk on top of it √
Which of these rooms does NOT have a game in it? book room pet shop lodge attic beach √
What is the name of captain rockhoppers ship? The swift swimmer The voyager The icebreaker The Migrator √
What item is thrown out of the truck in the level 4 of bean counters? A candlestick A flower pot √ A brick A teapot
What day does the newspaper come out? Tuesday Thursday √ Saturday Sunday
What is the name of the big fish in ice fishing? Guppy Fluffy Mullet √ Blub
Which of these games has a shark in it? Jetpack adventure √ Cart surfer Mancala sled race
How many coins does it cost to buy a player card background? 20 50 60 √ 80
Smokva1 Napredan
Broj postova : 100 Status Člana : Lokacija : Hrvatska Datum Reg. : 20.10.2008 Bodovi : 5879 Ugled : 0
Naslov: Re: Tours 02.03.09 21:33
ja kad sam prvi put vidjela taj katalog od tourusa pomislila sam kako mi se neda to sve citati pa sam u pocetku samo najpotrebnije! :D