| Riječ na riječ | |
|
+31ldf2mateo Garfield lucy Maloriar Tina1002 no_one Pigvinka scura Bordo6 celinajade Zoey milos curcic Grovepeng ...MaWi Emmo... ari Tino Mihael Cp Croatia Darkrai Mihovil Club Penguin Fan Orsat Nikolausi Cb Hr Gljiva malaslatka5 ...MaWa EmmY... Lenčo _pero_ Arlin97 MIMO Yelly 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mihovil Aktivko
Broj postova : 359 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : Županja Ime pingvina : Max 167 Datum Reg. : 08.11.2009 Bodovi : 5876 Ugled : 4
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 19:31 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune | |
|
| |
Lenčo Premium član
Broj postova : 1491 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : Dubrovnik Ime pingvina : Orsat Datum Reg. : 16.08.2009 Bodovi : 7014 Ugled : 2
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 19:42 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa | |
|
| |
...MaWa EmmY... Premium član
Broj postova : 4451 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : . Ime pingvina : . Datum Reg. : 04.01.2010 Bodovi : 10178 Ugled : 14
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 19:46 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je | |
|
| |
Club Penguin Fan Premium član
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 20:20 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla | |
|
| |
Broj postova : 4451 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : . Ime pingvina : . Datum Reg. : 04.01.2010 Bodovi : 10178 Ugled : 14
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 20:21 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla curu | |
|
| |
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Riječ na riječ 17.04.10 20:32 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun | |
|
| |
Orsat Početnik
Broj postova : 37 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Dubrovnik Ime pingvina : Croatia guy Datum Reg. : 30.01.2010 Bodovi : 5447 Ugled : 1
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 10:13 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 11:23 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 11:24 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 11:29 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 12:41 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo pjeva | |
|
| |
Lenčo Premium član
Broj postova : 1491 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : Dubrovnik Ime pingvina : Orsat Datum Reg. : 16.08.2009 Bodovi : 7014 Ugled : 2
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 13:54 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo pjeva metal | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 13:59 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i | |
|
| |
Lenčo Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 14:00 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 14:01 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla kurvu(a Bože me oprosti)Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock.Jela | |
|
| |
Arlin97 VIP Član
Broj postova : 5277 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : soba 3327 Ime pingvina : Arlin97 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 10909 Ugled : 36
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 14:45 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** .Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock.Jela je | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 14:58 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** .Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock.Jela je krastavca(onoga s početka priče) | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:16 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** .Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i | |
|
| |
Arlin97 VIP Član
Broj postova : 5277 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : soba 3327 Ime pingvina : Arlin97 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 10909 Ugled : 36
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:17 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** .Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:19 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** .Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:21 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:24 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio | |
|
| |
Arlin97 VIP Član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:24 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:25 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 18.04.10 15:25 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Riječ na riječ | |
| |
|
| |
| Riječ na riječ | |
|