| Club Penguin | |
|
+3Arlin97 Club Penguin Fan ari 7 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ari Profesionalac
Broj postova : 221 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Bosna Ime pingvina : Arijel Datum Reg. : 18.12.2009 Bodovi : 5694 Ugled : 1
| Naslov: Club Penguin 16.04.10 21:11 | |
| Oslobodite se i ovdje pišite sve što znate o Club Penguinu: O pinovima, slavnim osobama, pravilima, partyjima, blogovima, forumima, svojima pingvinima, katolozima....Jednostavno svemu Club Penguin je igra za djecu svih uzrasta. Igra je online i možete chatat s drugim igračima. Odvija se na antarktiku gdje su likovi pingvini. Pingvini se gegaju otokom. Imaju svoj dom koji se zove Igloo. Pingvini koji su memberi mogu kupovati odjeću, namještaj, sve... Membership se plaća. Pingvini imaju svoje ljubimce Puffije oni se moraju šetat, igrat i naposlijetku hraniti. Pingvini imaju svoj novac. Takozvane Coinse. Zarađuju ih igrajući igre po otoku. Novcem kupuju stvari. Pingvini dobijaju puno besplatnih stvari. Tako da imate pingvina za 6 mjeseci biti će pravo odjeven. Na partyjima se najčešće dobivaju stvari. Pingvini svaka dva tjedna dobivaju pinove (male stvarčice raznih oblika) koje ukrašavaju njihov izgled. Pingvin Rockhopper je najbogatiji pingvin. On sa svojim brodom Migratorom dolazi u Club Penguin svaka dva mjeseca. Sa sobom donese besplatne stvari. Pingvini imaju svoju poštu i novine. Nakon određenog vremena možete postati Vodič i Tajni agent. Tajni agenti rješavaju misije. NEK VAM OVO BUDE SAMO POČETAK A VI NADOPUNJAVAJTE. | |
|
| |
Club Penguin Fan Premium član
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Club Penguin 16.04.10 21:25 | |
| Pa ovako: Većina ljudi Club penguin naziva CP.To je virtualni svijet u kojem upoznaješ nove prijatelje-pingvine.Možete se chatat,pričat i pokazivati svoje osjećaje smajlićima.Svaka 2 tjedna dolazi novi pin.Pin je mala stvarčica koja stoji u lijevom gornjem kutu kartice pingvina(pin ukrašava).Nakon 30 dana možete postati agent,ako točno odgovorite na tajna pitanja,a nakon 45 dana možete postati turistički vodič,naravno ako odgovorite točno na pitanja.Rješavajući misijemožete dobiti pohvale i nagrade.Uskoro nam stiže i 11 misija.Kada ste turistički vodič imate knjigu u kojoj stoje upute kako voditi nove pingvine.U Clubu penguin imaju i ''face'' poput Rockhoppera(pirat:crveni pingvin,crna brada i kapetanska kapa,te crveni puffle Yarr),Tete Artik(zeleni pingvin sa naočalama i rozom kapom,ona ima puno pufflsa),Sensei-a(najneobičniji pingvin koji je sive boje.majstor u Card-Jistu)...i.t.d Tekst:Club Penguin Fan(je si li to ti prepisao od Bubala1?) | |
|
| |
Arlin97 VIP Član
Broj postova : 5277 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : soba 3327 Ime pingvina : Arlin97 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 10909 Ugled : 36
| Naslov: Re: Club Penguin 16.04.10 22:21 | |
| da...je prepiso je to...i ova tema nema smisla...cb oces lock? | |
|
| |
...MaWa EmmY... Premium član
Broj postova : 4451 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : . Ime pingvina : . Datum Reg. : 04.01.2010 Bodovi : 10178 Ugled : 14
| Naslov: Re: Club Penguin 16.04.10 22:22 | |
| paaaaa...weć postoje teme za te swe stwarčice...lock plzz... | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 10:19 | |
| | |
|
| |
Mihovil Aktivko
Broj postova : 359 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : Županja Ime pingvina : Max 167 Datum Reg. : 08.11.2009 Bodovi : 5876 Ugled : 4
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 10:45 | |
| - ari je napisao/la:
- Oslobodite se i ovdje pišite sve što znate o Club Penguinu: O pinovima,
slavnim osobama, pravilima, partyjima, blogovima, forumima, svojima pingvinima, katolozima....Jednostavno svemu
Club Penguin je igra za djecu svih uzrasta. Igra je online i možete chatat s drugim igračima. Odvija se na antarktiku gdje su likovi pingvini. Pingvini se gegaju otokom. Imaju svoj dom koji se zove Igloo. Pingvini koji su memberi mogu kupovati odjeću, namještaj, sve... Membership se plaća. Pingvini imaju svoje ljubimce Puffije oni se moraju šetat, igrat i naposlijetku hraniti. Pingvini imaju svoj novac. Takozvane Coinse. Zarađuju ih igrajući igre po otoku. Novcem kupuju stvari. Pingvini dobijaju puno besplatnih stvari. Tako da imate pingvina za 6 mjeseci biti će pravo odjeven. Na partyjima se najčešće dobivaju stvari. Pingvini svaka dva tjedna dobivaju pinove (male stvarčice raznih oblika) koje ukrašavaju njihov izgled. Pingvin Rockhopper je najbogatiji pingvin. On sa svojim brodom Migratorom dolazi u Club Penguin svaka dva mjeseca. Sa sobom donese besplatne stvari. Pingvini imaju svoju poštu i novine. Nakon određenog vremena možete postati Vodič i Tajni agent. Tajni agenti rješavaju misije.
NEK VAM OVO BUDE SAMO POČETAK A VI NADOPUNJAVAJTE. Samo da znaš jedan veliki dio ovog posta si kopirao s Bubalovog bloga... I ja bi lock temu. | |
|
| |
Broj postova : 4451 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : . Ime pingvina : . Datum Reg. : 04.01.2010 Bodovi : 10178 Ugled : 14
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 11:34 | |
| pa ionak su weć swe napisali(i kopirali) o CP-u...tak da... | |
|
| |
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 12:16 | |
| | |
|
| |
ari Profesionalac
Broj postova : 221 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Bosna Ime pingvina : Arijel Datum Reg. : 18.12.2009 Bodovi : 5694 Ugled : 1
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 14:13 | |
| - Mihovil je napisao/la:
- ari je napisao/la:
- Oslobodite se i ovdje pišite sve što znate o Club Penguinu: O pinovima,
slavnim osobama, pravilima, partyjima, blogovima, forumima, svojima pingvinima, katolozima....Jednostavno svemu
Club Penguin je igra za djecu svih uzrasta. Igra je online i možete chatat s drugim igračima. Odvija se na antarktiku gdje su likovi pingvini. Pingvini se gegaju otokom. Imaju svoj dom koji se zove Igloo. Pingvini koji su memberi mogu kupovati odjeću, namještaj, sve... Membership se plaća. Pingvini imaju svoje ljubimce Puffije oni se moraju šetat, igrat i naposlijetku hraniti. Pingvini imaju svoj novac. Takozvane Coinse. Zarađuju ih igrajući igre po otoku. Novcem kupuju stvari. Pingvini dobijaju puno besplatnih stvari. Tako da imate pingvina za 6 mjeseci biti će pravo odjeven. Na partyjima se najčešće dobivaju stvari. Pingvini svaka dva tjedna dobivaju pinove (male stvarčice raznih oblika) koje ukrašavaju njihov izgled. Pingvin Rockhopper je najbogatiji pingvin. On sa svojim brodom Migratorom dolazi u Club Penguin svaka dva mjeseca. Sa sobom donese besplatne stvari. Pingvini imaju svoju poštu i novine. Nakon određenog vremena možete postati Vodič i Tajni agent. Tajni agenti rješavaju misije.
NEK VAM OVO BUDE SAMO POČETAK A VI NADOPUNJAVAJTE. Samo da znaš jedan veliki dio ovog posta si kopirao s Bubalovog bloga... I ja bi lock temu. Jesam kopirala i ne sramim se toga, kopirala sam jer želim da ovo bude tema općenito o Club Penguinu: Da postavljate pitanja i da kažete sve što znate o Club Penguinu kako bi početnicima koji igraju Club Penguin i koji jesu na ovom forumu objasnili šta je to Club Penguin i šta se na njemu odvija i događa . I nisam muško već žensko. | |
|
| |
Mihovil Aktivko
Broj postova : 359 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : Županja Ime pingvina : Max 167 Datum Reg. : 08.11.2009 Bodovi : 5876 Ugled : 4
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 18:57 | |
| Sorry, ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 19:16 | |
| ...paaa...trebali ste malo i drugima dopustit da napišu nešto o CP-u a ne swe odjednom... ... | |
|
| |
ari Profesionalac
| Naslov: Re: Club Penguin 17.04.10 22:42 | |
| Pa pišite sve što vas zanima: pišite pitaja, preporučujte blogove, preporučujte trackere, otkrivajte tajne, izrazite svoje iskustvo o Club Penguinu:
Kako je bilo kad ste prvi put zaigrali Club Penguin?
Kako su izgledali vaši počeci?
Na kojem ste sve partyju bili?
Da li ste nekome preporučili Club Penguin? | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 8:13 | |
| pa tada je bio Božićni party:sve je bilo ukrašeno. moji početci...hm....oni vodiči su mi pomagali,a ja sam ''slušao'' kasnije kada je Božićni party završio,razgledao sam(mislio sam da uvijek ostaje onako) i nisam vidio stvari...eto to je moj početak CP-a | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 11:16 | |
| hmmm...pa ja sam se lako snašla....ćim sam se išla registrirati na CP swe sam znala...a i kada sam igrala...a sad sam i wiše od profesionalke...:DD...wiiii...... | |
|
| |
Mihovil Aktivko
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 11:39 | |
| Pročitao sam članak "Club Penguin" u časopisu Enter. Svidio mi se opis pa sam želio i sam proučiti Club Penguin... Prvi puta kada sam došao u Club Penguin bio je Music Jam party. Mislio sam da tako Club Penguin uvijek izgleda. Kada je prošao Music Jam party začudio sam se gdje je sva glazba u Club Penguinu nestala... Potražio sam Hrvatske blogove o Club Penguinu. Sve sam odmah prokužio. Sada mi je sve normalno, ali ako nešto opet neznam odem na blogove i sve mi je jasno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 11:44 | |
| ja sam još prije Music Jam-a bila registrirana na CP-u...ali ja budala nisam igrala kada je bio Music Jam...TRŠ...kill me... | |
|
| |
ari Profesionalac
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 15:09 | |
| Jeste sad prokužili poantu teme | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Club Penguin 18.04.10 15:34 | |
| - Mihovil je napisao/la:
- Pročitao sam članak "Club Penguin" u časopisu Enter. Svidio mi se opis pa sam želio i sam proučiti Club Penguin...
Prvi puta kada sam došao u Club Penguin bio je Music Jam party. Mislio sam da tako Club Penguin uvijek izgleda. Kada je prošao Music Jam party začudio sam se gdje je sva glazba u Club Penguinu nestala... Potražio sam Hrvatske blogove o Club Penguinu. Sve sam odmah prokužio. Sada mi je sve normalno, ali ako nešto opet neznam odem na blogove i sve mi je jasno... ja isto am htio vidit cp | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 19.04.10 16:41 | |
| - ari je napisao/la:
- Jeste sad prokužili poantu teme
-.-''...paaaa...waljd.... ... | |
|
| |
ari Profesionalac
| Naslov: Re: Club Penguin 26.04.10 13:07 | |
| Ajd pišite ako neće niko niko više lock temu. | |
|
| |
Cp Croatia Premium član
Broj postova : 1086 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : Penguin Club Ime pingvina : Cp Croatia Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 6530 Ugled : 0
| Naslov: Re: Club Penguin 26.04.10 13:21 | |
| Pa....ja sam došao nešto malo prije Srednjovjekovne zabave.....kad se sve preuredilo ja sam mislio da će tako i CP ostat.....sljedeći dan u školi frend mi je objasnio da je party pa kad je završio onda se nisam iznenadio | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 26.04.10 13:34 | |
| ...ja sam od tebe widjela CP... ...i onda kad sam došla doma...odma sam se išla registrirat... ...-.-''... | |
|
| |
Cp Croatia Premium član
Broj postova : 1086 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : Penguin Club Ime pingvina : Cp Croatia Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 6530 Ugled : 0
| Naslov: Re: Club Penguin 26.04.10 14:56 | |
| A ja sam imao prvo jednoga lika (neznam kako se zvao) ali su mi ga stalno bannali negdje pet puta dok mi ga nisu bannali forever i onda sam si napravio u osmom mj. novoga pingvina i sad igram s njim | |
|
| |
| Naslov: Re: Club Penguin 26.04.10 15:32 | |
| ... ...ja sam bannana bila 2 puta...-.-''...jer sam posowala.. ...nnt!... | |
|
| |
ari Profesionalac
| Naslov: Re: Club Penguin 27.04.10 13:03 | |
| Nemoj psovat, postoje i mlađi poput mene Na Clubu Penguinu Ja stvarno imam 9g. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Club Penguin | |
| |
|
| |
| Club Penguin | |
|