| Riječ na riječ | |
|
+31ldf2mateo Garfield lucy Maloriar Tina1002 no_one Pigvinka scura Bordo6 celinajade Zoey milos curcic Grovepeng ...MaWi Emmo... ari Tino Mihael Cp Croatia Darkrai Mihovil Club Penguin Fan Orsat Nikolausi Cb Hr Gljiva malaslatka5 ...MaWa EmmY... Lenčo _pero_ Arlin97 MIMO Yelly 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Club Penguin Fan Premium član
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Riječ na riječ 19.04.10 21:57 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa.Jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Guett-a! Krenuli su doma kod Šime...Šime je išao doma u Dalmaciju! Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:29 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Guett-a krenuli su doma kod Šime Šime je išao doma u Dalmaciju došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio | |
|
| |
Broj postova : 3049 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : CP Nightclub Ime pingvina : Alex5467 Datum Reg. : 13.04.2010 Bodovi : 8551 Ugled : 6
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:36 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!!!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta!(nije mislio znao je) | |
|
| |
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:43 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta krenuli su doma kod Šime,Šime je išao doma u Dalmaciju došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta i | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:44 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji (zakaj nisi nikaj napisal) | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:45 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je(napiso sam) | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:46 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:47 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:48 | |
| ajmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:49 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:50 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:52 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:57 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer! | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:57 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 10:59 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:01 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:02 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik... | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:05 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:06 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i | |
|
| |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i hrane. | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:07 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i hrane. Otišao(baš mi ga je žao...xD) | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:10 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i hrane. Otišao je Šimi | |
|
| |
_pero_ Premium član
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:10 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i hrane. Otišao je Šimi on | |
|
| |
| Naslov: Re: Riječ na riječ 20.04.10 11:11 | |
| Majmun je išao dok nije vidio golu čarapu koja smrdi i vidi kapu koja je mala kao miš i hrčak koji smrdi po kakici i krastavcu koji je jako šašav i zelen i cakan jer nije žut nego svjetlota žućkasto crni pa je otišao u Habbo u lido deck 1 i počeo se kupati u bazenu kada je postao mali i pun nekog soka od naranče i jabuke od pingvina Rockhopper-a s Yarrom kod Rockhopperovog broda koji je bio od karamele s lisičijim repom i vjeveričjim lješnjakom koji nije bio povraćanje, nego je bio mačkin jezik koji voli jesti druge macke i voli lizat slatkiše i papati puding te pjevati pjesme od Tony-a Cetinskog koji je okrutan prema tebi i mikićikalinkima koje su jako ljuuute na Bilyboba jer je on bio jako okrutan prema nama jer smo mi rekli nešto što nismo smjeli jer je došao Grasshopper i napuhanac koji je volio jesti nutelu od slatkiša koji su voljeli muffine s vanilijom i s velikim bombonom od mene koju svi obožavaju i hrane sa dorinom od kave i ljesnjaka s otrovom za zločestog i Aunt Artic skakavca koji su jako voljeli plesati kalipso i mambu koju su smrdili i bili oni jako nezadovoljni stoga su jako obožavali jesti lazanje koje su smrdile po zelenoj kakici onda su otrčali do šume u Orahovici,ali nisu vidjeli Keiru koja ima puno knedli i jaja koja su jako mirisala po mangu i papayi zato su upucali Tony-ja koji je uzeo peru126 i perooo1-u te Arlin97 koji su voljeli pjevat Magazin pa su otišli doma u nekog Šime koji je pošao kući u Lenča koji je plesao Rumbu i CP.Volio je čokoladu od jaja i limuna te od jabuke i naranče koja grize majmune pa je ugrizla k**** Antuntun je krawa koja samo pjeva metal i rock jela je krastavca i majmuna koji je jako volio zvucnike koji su tutnjali do neba pa ih je cuo Bubalo1 koji nikada nije vidio Daleka Sela vesela u jednom otoku koji nema ni 30 smajlica koji imaju osmijeh tako je oduvijek bilo zato što je tako weselo od šampanjca koji je bio cool i znao je da je dobar igrač košarke,te rukometa jeo je drvo koje je otrowno,te zna plesati i pjewati,usput je pojeo nešto što nije bilo zdravo,pošao je u Rowinj gdje je upoznao Davida Butta!Krenuli su doma kod Šime.Šime je išao doma u Dalmaciju. Došao je do jednog princa Dawida Butta koji misli da je Petar Brkljačić ubio Dawida Slutta koji je mislio je da je Dawid Butt cool i faca je s placa, a Dawid Gutta je luzer, pa je bio saw jadan kao bezkućnik koji nema kuće i hrane. Otišao je Šimi, on je bia | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Riječ na riječ | |
| |
|
| |
| Riječ na riječ | |
|