Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Club Penguin Forum
Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se!
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se!
Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1314 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više!
pa ja sam pola francuskinja i baš se ponosim time...
meni su best horori Paranormal Activity 1. i 32. dio i One Missed Call
Niki Profesionalac
Broj postova : 165 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Zagreb,Croatia Ime pingvina : Beachy124 i Herty86 Datum Reg. : 17.07.2010 Bodovi : 5428 Ugled : 3
evo meni z promjenu horori ako znate film Djeca kukuruza film više nije na televiziji jer je neke usro da su umrli evo ja cu ispricat je sam gledo ja se jesam malo usro kak izgleda bilo u kinima isto 18.01.2009 pricacu poloicu deca su krenula u polje igrali lovice odjednom kukuruz oživi koje face ima fujj i onda zaveže decu svojim klipovima i guši i bilo u kinima nedavno filim 3d dobro došli u zemlju zombija koj usran film preee strasan ak je iko od vvas gledo proo horore
Tina1002 Premium član
Broj postova : 2227 Status Člana : Godina : 25 Lokacija : stolica Ime pingvina : Tina1002 Datum Reg. : 29.08.2010 Bodovi : 7477 Ugled : 8
a One Missed Call...dobro ja ga se nebojim jer sam ipak malo starija...a i nisam vidjela ono naaaj grozine...samo sam malo vidjela...gledala sam na rođu od mog dečka( ) bilo je pree...film si trebate obavezno skinut...a paranormal activity ste možda skoro svi gledali...film je pre zakon...samo ša sam se ja bojala malo xD..i još dan danas ga se bojim...a neki ljudi su dobili živčani slom od Paranormal Activity 2...evo link pa pogledjate najavu...brrr pre zakon :D https://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4
Niki Profesionalac
Broj postova : 165 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Zagreb,Croatia Ime pingvina : Beachy124 i Herty86 Datum Reg. : 17.07.2010 Bodovi : 5428 Ugled : 3
ja gledala malo hororaca..nisam ja bas nesto za to...prije neki avanturisticki ili SF...
Niki Profesionalac
csi:miami je supp! u njemu je glumio Percy! <3 a house je...ma odlican...xD... tko jeva ceka 12. mjesec,kao jaaaa....znam ja tkooo...xD...nada umire posljednja! <3 a tko ovdje osim mene voli Zelenu Milju? :D
Maloriar Premium član
Broj postova : 1559 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : Andromeda... Ime pingvina : Maloriar Datum Reg. : 07.03.2010 Bodovi : 7045 Ugled : 17
evo meni z promjenu horori ako znate film Djeca kukuruza film više nije na televiziji jer je neke usro da su umrli evo ja cu ispricat je sam gledo ja se jesam malo usro kak izgleda bilo u kinima isto 18.01.2009 pricacu poloicu deca su krenula u polje igrali lovice odjednom kukuruz oživi koje face ima fujj i onda zaveže decu svojim klipovima i guši i bilo u kinima nedavno filim 3d dobro došli u zemlju zombija koj usran film preee strasan ak je iko od vvas gledo proo horore
pa jelč nije to onaj film koji kad su se neka djeca igrala i neki ludi čovac s motorkom došo i odrubio im glave i gledo u tijelo? poslje je počeo ubijat samo žene a sam su 2 preživile..tak se nekok zove...isto s kukuruzom
GarfieldPenguin Možda član
Broj postova : 3 Status Člana : Lokacija : Split Ime pingvina : CuteLowwy Datum Reg. : 28.08.2011 Bodovi : 4837 Ugled : 1
Broj postova : 16 Status Člana : Godina : 30 Lokacija : Bosna i Hercegovina Ime pingvina : VedranCabric Datum Reg. : 22.03.2012 Bodovi : 4644 Ugled : 1