Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Club Penguin Forum
Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se!
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se!
Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1314 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više!
film:A onaj samo nebo zna.Crtići:Cosmo & Wanda(ustvari pravo ime tog crtica je Fairly odd parents) Serija:Malcolm u sredini Sportska emisija: Dokumantarac:Ma svi ja volim te znanstvene ali najdraži su mi o životinjama!! uh koliko ima zvijezda u svemiru zvijezde su meteoriti i ostalo o njima znam kako svijetle i sve ja sam pametna ups opet zvijezde
Zadnja promjena: Arlin97; 13.08.10 16:16; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : jer imas previse smajlica....malo da ih maknem...isse....zvijezde su meteoriti...:|)
Arlin97 VIP Član
Broj postova : 5277 Status Člana : Godina : 27 Lokacija : soba 3327 Ime pingvina : Arlin97 Datum Reg. : 23.01.2009 Bodovi : 10909 Ugled : 36
pod a) zvijezde nisu meteoriti (zvat cu ti Daleke i Slitherince i Oodove i... zbog ovoga...) pod b) previse,ali stvarno previse smajlica pod c) nova si pa ti necu dat bann. i pod d) opet dobivam slom zivaca. pod e) hvala
p.s. ti neces uc u moju korporaciju....
demi Srednjak
Broj postova : 49 Status Člana : Godina : 24 Lokacija : Split Ime pingvina : West web Datum Reg. : 13.08.2010 Bodovi : 5264 Ugled : 1
ja sam gledala drakulu...prejak film....a i pustolovine pluto nasha...3. put....dobar je film....a danas gledam troju...al nije zbog kruha pitta...on je meni fuj bljak...nego je film super...
lucy Premium član
Broj postova : 1352 Status Člana : Godina : 26 Lokacija : Gallifrey Ime pingvina : 123clever4 Datum Reg. : 25.10.2009 Bodovi : 6768 Ugled : 4
dnevnik b.jones je carski film...i drugi dio je dobar....a s beverly hillsa je otrcani film iz 80-ih....bez uvrede....naravno danas gledam bilo jednom u meksiku...wee! napokon! bljak antonio b.....ali je zato johnny....<3....
_pero_ Premium član
Broj postova : 5162 Status Člana : Lokacija : Košarkaško igralište 8 Ime pingvina : Perooo1 Datum Reg. : 16.02.2010 Bodovi : 10772 Ugled : 8
aaaaaaa....oukej...ja pregledavam snimke sa sela....koji smo mi debili...tam starkelje trkeljali o pokojnim tetama i sranjima...pa od tog nist...ali ovo...lol
daleci dolaze...hahahahaha koji sam ja panj...
pa nemaju dva oka! nemoraju se oni prilagodavat tebi ak su sa drugog dijela galaksije?!